Go Social too?

Online marketing technieken als zoekmachine optimalisatie (SEO), het gebruik van social media of een activerende emailcampagne maken steeds vaker het verschil voor bedrijven. Potentiële klanten hebben vrijwel overal toegang tot het internet, en raadplegen Google of Facebook wanneer ze op zoek zijn naar een product of dienst. Actief zulke kanalen onderhouden kan veel tijd kosten – helemaal omdat online marketing kennis al vrij snel achterhaald is. Buro Kordaat Amsterdam neemt u deze zorgen uit handen zodat u bezig kunt met wat echt telt – uw bedrijf.

Gevonden worden op Google

Buro Kordaat Amsterdam zorgt ervoor dat Google-en de klanten (en dat zijn er veel) bij u terechtkomen. Wij helpen u met het 100% Google-vriendelijk maken van uw website en zetten desgewenst effectieve advertenties in om zoveel mogelijk traffic naar uw website te leiden.

 

Social media opzetten

Klanten kijken steeds vaker op Facebook of Twitter om te kijken wat anderen over uw bedrijf zeggen, en afwezigheid op deze media doen menig wenkbrauw fronsen. Zelf deze kanalen onderhouden kan een tijdrovende taak worden, vooral als u dit écht goed wilt doen. Veel bedrijven beginnen vol enthousiasme aan social media, maar wanneer het besef begint door te dringen dat het jarenlang structureel onderhouden moet worden, worden er weer veel handdoeken in de ring gegooid.

Buro Kordaat Amsterdam zet de door u gewenste social media kanalen op en onderhoudt ze structureel voor een laag maandelijks tarief. Ook zetten we desgewenst effectieve advertentiecampagnes in voor acties of traffic naar uw website.

 

Relevante blogs over uw bedrijf

Effectief online marketen valt of staat bij goedgeschreven teksten. Een goed blog leidt mensen naar uw website of social media kanaal, of laat mensen zich abonneren op uw nieuwsbrief. Stille bedrijven worden snel vergeten, maar een sterk artikel op z’n tijd zorgt ervoor dat u ‘top-of-mind’ blijft.

 

Buro Kordaat Amsterdam schrijft relevante en informatieve blogs voor uw doelgroep, zodat u verzekerd bent van een stabiele stroom informatie naar uw doelgroep. Niet te veel, niet te weinig, en altijd raak.

 

In-house online marketing training

Liever zelf aan de slag, maar bent u benieuwd wat de huidige stand van zaken is omtrent SEO, social en content marketing? Wij verzorgen ook trainingen voor u of uw medewerkers. In één of meerdere dagdelen is uw kennis over online marketing weer helemaal up-to-date en bent u klaar de handen uit de mouwen te steken. Elke training wordt op maat gemaakt en kan zo uitgebreid en diepgaand opgezet worden als u wilt.

 

Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wij analyseren gratis uw bedrijf

 

Hiernaast staat slechts een greep van wat we doen. In de werkelijkheid is elk bedrijf gebaat bij een andere, unieke aanpak. Dat is niet alleen afhankelijk van u, maar ook uw klanten en concurrenten.

 

Buro Kordaat Amsterdam analyseert op aanvraag uw bedrijf helemaal gratis en vrijblijvend. We zetten beknopt uiteen wat het onlinegedrag is van uw klanten en concurrenten, en doen op basis daarvan een aanbeveling voor een online marketing traject.

 

Kiest u ervoor om geen samenwerking met ons aan te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Daar kunnen we gewoon eerlijk in zijn.

Ook deze website is een produkt van Buro Kordaat © 2016